Àrea de centreEstableix una nova contrasenya

Premis de la prova Cangur-SCM 2018 a Catalunya 17/04/2018

L'acte solemne de repartiment de premis de la prova Cangur 2018 a Catalunya se celebrarà el dia 15 de maig de 2018, a la tarda, al teatre Poliorama de Barcelona.
 • Com ja s'anunciava en els documents de difusió del Cangur 2018 a l'acte d'entrega de premis  es conviden els 15 millors alumnes de cada nivell (o algun més si hi ha empats de puntuació), que hi poden assistir acompanyats de la família i d'algun representant del centre. Les invitacions es rebran a través del centre, per correu electrònic.
 • A més dels premiats, l’1% de millors puntuacions reben un diploma de menció honorífica i unes publicacions-obsequi, que un representant del centre  ja pot recollir al seu corresponent CRP.  El centre les ha de donar a les alumnes i els alumnes que en són mereixedors.
Els premis de la Prova Cangur 2018, a part de diploma i obsequi per a tots els premiats i premiades consisteixen en:

 • Medalles d'or, plata i bronze per als tres participants més destacats.   En cas d'empat pot ser que en un nivell hi hagi més de tres medalles o que no n'hi hagi d'alguna qualitat. Per concretar, l'any 2017 al nivell de 2n de batxillerat o al de cinquè de primària hi va haver una medalla d'or, una de plata i una de bronze; a segon d'ESO hi va haver una medalla d'or i quatre de plata; a primer d'ESO una medalla d'or, una de plata i tres de bronze; ... i a sisè de primària hi va haver "només" 16 medalles d'or corresponents a 16 participants empatats amb la màxima puntuació.
 • Campus Matemàtic Cangur, coordinat per l'equip del projecte eXplorium Serveis Educatius, que col·labora amb el Cangur-SCM amb aquesta iniciativa per al conjunt d'alumnes amb premi en el Cangur 2018.
  • Per a general coneixement, anunciem les dates del campus, que s'organitza en tres grups d'edat:
   • 25-27 de juny: 4tESO i Batxillerat
   • 27-29 de juny: 1r, 2n i 3r d'ESO
   • 29 de juny-1 de juliol: 5è i 6è d'Ensenyament Primari
 • L'assistència al campus és per invitació expressa com a premi de la prova Cangur o de la Copa-Cangur. El premi consisteix en la subvenció per part de la Societat Catalana de Matemàtiques i per això esdevé totalment gratuïta.  Ja s'ha s'enviat una comunicació per correu electrònic al centre, amb la petició que facin arribar a la comissió Cangur i a l'equip d'eXplorium correu de contacte de la família.  Tots els detalls del campus es faran arribar aleshores directament a la família.
Mostra totes les notícies