Àrea de centreEstableix una nova contrasenya

Diplomes i puntuacions Cangur 2019 8/04/2019

Diplomes

Ja s'ha activat el procediment per a la descàrrega dels diplomes de participació en la prova Cangur 2019, que caldrà fer curs per curs i així obtindreu un fitxer PDF per al conjunt de concursants d'aquell curs.

  • Haureu d'entrar a l'àrea de centre amb el codi del centre de 8 dígits;  accedir a la secció de l'àrea de centre correponent al nivell Cangur que interessa, apartat Descàrrega de diplomes, i en el desplegable que apareix, seleccionar el curs que voleu processar. Aleshores, com és habitual, us demanarà a manera de contrasenya el DNI de la persona que va fer la inscripció i ja podreu descarregar un PDF amb els diplomes demanats.  Heu de tenir molt present que aquesta contrasenya és sensible a majúscules i minúscules i, per tant, l'haureu d'entrar tal com ho vau fer en el moment de la inscripció.
  • Els diplomes es generen amb els noms tal com han estat pujats per part de cada centre a la base de dades del servidor. Si en algun cas es vol demanar una rectificació la petició es farà per correu electrònic a l'adreça que escaigui entre les següents:   cangurprimaria@gmail.comcangur123eso@gmail.comcangurscm@gmail.com,  i la comissió Cangur studiarà si és factible fer la modificació.
  • Tal com s'havia indicat, els centres en què han participat alguns alumnes de cicles formatius poden demanar a cangurscm@gmail.com que se'ls facin diplomes qu ho indiquin.  No ha sigut possible que es generessin automàticament i s'enviaran per correu electrònic al professorat enllaç que ho hagi demanat.

Puntuacions


Si es compleixen les previsions del moment de publicar aquesta notícia (és a dir si no apareix alguna anomalia considerable pel que fa als fulls de respostes generats pels centres) us informem que la previsió és que podreu consultar els resultats provisionals del vostre alumnat a partir del dia 18 o 19 d'abril.

En aquest sentit cal agrair la bona feina de la majoria absoluta del professorat dels centres participants, en les tasques de pujar llistes i enviar els fulls de resposta als CRP, de la boníssima tasca i coordinació d'aquests CRP, de la feina dels membres de la comissió Cangur que van centralitzar i comprovar tot el material rebut i, per suposat, de la celeritat de l'empresa encarregada de processar la lectura òptica dels fulls de resposta. Així haurà estat possible que, si tot va com fins ara, escurçar el termini entre el dia de la prova i la publicació de resultats en una setmana respecte anys anteriors. Us havíem dit en anteriors informacions que vèiem difícil tenir els resultats abans de Sant Jordi. Heu d epensar que la data oficil i internacional del Cangur (tercer dijous de març) ha estat el 2019 el dia més tard que pot escaure, eñ 21 d emarç. Per altra banda el calendari de Setmana Santa no ajuda gens però sembla que podríeu conèixer els resultats dels alumnes de cada centre, provisionals, abans de Sant Jordi com des de molts centres s'havia demanat.

  • S'activarà la consulta de resultats per centres; serà una publicació provisional (com es fa cada any) però de moment no es publicaran les llistes ordenades. Tanmateix, com que les bases del Cangur a les que heu donat conformitat en el moment de la inscripció indiquen que    
    El centre es compromet a informar de les puntuacions a tot l’alumnat del seu centre que ha participat i, també, a donar-los el diploma de participació.
    aleshores si un alumne vol demanar aclariment de la seva puntuació ja ho podrà fer, sempre a través del professorat-enllaç.
  • Posteriorment (segurament el dia 24 o 25 d'abril) es publicarà la llista ordenada i la llista pr centres amb tota la informació..
Mostra totes les notícies