Àrea de centre



Estableix una nova contrasenya

Inscripció de centre per al Cangur 2022 9/01/2022

Formulari d'inscripció de centre per al Cangur 2022. Termini: 22 de febrer

Caldrà entrar a l'Àrea de centre (pàgina en què llegiu aquesta notícia)  amb el codi de centre de 8 dígits i la contrasenya de centre (vegeu més amunt, en aquesta pàgina, la notícia corresponent relativa a la gestió de la contrasenya)

  • En cas que un centre no sigui reconegut, si us plau,escriviu a  cangurscm@gmail.com  i actualitzarem la base de dades
  • podreu veure les dades del centre tal com consten a la base de dades.  Reviseu-les i si alguna s'ha d'esmenar, ho comuniqueu a  cangurscm@gmail.com.

Aleshores ja es podrà accedir al formulari d'inscripció inicial, en el context del qual:

  • El centre, com a tal, haurà de donar la seva conformitat al Reglament del Cangur 2022.

  • Es demanarà a quin o quins dels nivells-Cangur 20212 es vol inscriure el centre  (els que anomenem Cangur primària;  Cangur 123; o Cangur dedels grans)

  • Prèviament caldrà haver fet un ingrés de 5€  per cada nivell-Cangur al qual el centre s'inscrigui, és a dir  que seran 5€, 10€ o 15€. Vegeu més amunt en aquesta pàgina les indicacionsper fer aquest pagament. En el formulari d'inscripcióes demana, en format PDF, el resguard de l'ingrés, on és preceptiu que consti el nom del centre.

  • Per cada nivell-Cangur es demanarà el nom i l'email d'un o dos membres del professorat del centre, que seran l'enllaç per a rebre totes les informacions concretes i instruccions relatives a la prova cangur 2022.

  • Si heu llegit la notícia sobre el pagament, ja hi diu que per a emetre una factura, es demanen les dades per a elaborar-la correctament.  Posteriorment (però no automàticament sinó alguns dies després, temps per a fer les oportunes comprovacions) el centre podrà descarregar la factura.

Mostra totes les notícies