Àrea de centre



Estableix una nova contrasenya

Edicions


Contrasenya de centre 14/11/2022

Per a la gestió de la prova Cangur 2023 es consolida la idea de contrasenya de centre que va tenir un funcionament valorat positivament en edicions anteriors del Cangur. Aquesta contrasenya acompanyarà a l'identificador, que és el codi oficial, de 8 dígits, del centre.

  • Centres que van particiar en el Cangur 2022.   Si recorden la contrasenya de centre té encara plena validesa. En cas contrari poden veure que en aquesta pàgina de gestió hi ha un formulari per a actualitzar-la. Aleshores rebran un missatge al correu @xtec.cat  del centre amb un codi necessari per a la generació de la nova contrasenya.

  • Centres de Catalunya que tenim a la base de dades i no tenen contrasenya. La primera cosa que han de fer  és crear-la, clicant on diu  Establir una nova contrasenya on caldrà indicar el codi del centre, i rebran un missatge al correu @xtec.cat  del centre amb un codi necessari per a la creació de la contrasenya.

  • Centres que calgui incorporar a la base de dades (per ser centres de nova creació, canvi de codi del centre o altres raons). Preguem que facin un correu a  cangurscm@gmail.com a fi i efecte que creem el registre del centre. i tot seguit serà d'aplicació per a ells el que es diu en el punt anterior.

Mostra totes les notícies